FEB

Victòria i ‘average' en una nit rodona

LEB Plata. Partit clau per a la permanència el dia del retorn del capità David Fernández

tarragona 92 gandia 73

CB TARRAGONA 2017:Gloyd (14), Gallardo, Torres (14), Martínez (8) i Hernández (8); Fernández (6), Outerbridge (17), Besora, Giménez (6), Sabata (6) i González (13). 31/54 de 2, 3/19 de 3 (Gloyd, Hernández i González), 21/28 tirs lliures, 38 rebots (7 Torres), 13 assistències (5 Martínez) i 99 de valoració (19 Outerbridge).HISPAGAN UPB GANDIA:Forbes (17), Vidal (4), Otero (3), Miller (7) i Martínez (2); Tomasevic (12), Navarro (4), Duch, Gil (10) i Conde (14). 25/47 de 2, 4/19 de 3 (3 Forbes i 1 Gil), 11/16 tirs lliures, 32 rebots (6 Vidal i Conde), 12 assistències (3 Navarro) i 60 de valoració (17 Conde).PARCIALS:27-23, 23-17 (50-40), 17-13 (67-53), 25-20 (92-73).COMENTARI:Segona victòria seguida i ‘basket average' recuperat contra un equip que serà rival en la lluita per la permanència, el dia del retorn del capità David Fernández. Després d'un inici tremolós (6-14) el CBT es va asserenar i en sis minuts va regirar el partit. El Gandia va respondre (29–34) però el sacrifici defensiu del CBT, la potència de Ferran Torres i els punts de Gloyd i Hernández permetien recuperar la iniciativa i la calma en la mitja part, amb una anotació altíssima (50-40). Chuso González, amb set punts seguits, mantenia a ratlla el rival (59-46). Recuperar l'‘average' (-11 a Gandia) ja no semblava una utopia però encara s'havia de lligar el partit. En l'últim quart no hi va haver color i el CBT va acabar passant per sobre del rival (79-57).