Eurocopa

El factor pista marca les sèries

Eurocopa. Vencen tots els de casa; el València no falla tot i passar d'exhibir-se a patir i el Gran Canària i l'Unicaja no poden fallar més

El València és a una sola victòria de les semifinals després d'ensorrar el Khimki. L'actuació estel·lar de Fernando San Emeterio a la primera meitat (23 de valoració) va ser decisiva. De la igualtat al final del primer quart (24-24) es va passar a l'exhibició valenciana (46-28), que ampliaria la distància després del descans (61-42). Però el Khimki, liderat per Shved (24 punts), es va arribar a posar 82-80 quan faltaven 59 segons per al final, però no va culminar la remuntada. Divendres es disputaran els segons partits de la sèrie al millor de tres. Els de Pedro Martínez intentaran sentenciar a Moscou i, en cas de perdre, ho podrien fer dimarts vinent a la Fonteta. Pitjor ho tenen el Gran Canària i l'Unicaja. Els canaris, que venien de guanyar a la pista del Madrid, no van poder repetir l'èxit a domicili a Jerusalem. El Hapoel de l'ex-NBA Stoudemire (14 punts i 7 rebots) i de Dyson (20) va enfonsar la resistència del Gran Canària fins al descans (39-38). Els de Luis Casimiro van estar desencertats amb un 6/27 en triples. L'altre ACB, l'Unicaja, va resistir fins al descans a Berlín (42-36), però després va anar sempre a remolc dels de Sasa Djordjevic. Sis jugadors del Bayern van arribar o van superar els 10 punts, mentre que Nedovic va estar nefast (4 punts). En l'altre partit de quarts, sense representant de l'ACB, el Lokomotiv Kuban va infringir un correctiu al Zenit, que va quedar en 52 punts.

*Quarts (1r partit)
Lokomotiv Kuban - Zenit
75 - 52 (1-0)
Bayern - Unicaja
91 - 82 (1-0)
Hapoel Jer. - G. Canària
87 - 67 (1-0)
València - Khimki
88 - 82 (1-0)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)