Eurocopa

Punt final per a l'Herbalife

Eurocopa. Ni l'èpica li va servir per aixecar un inici pèssim contra el Hapoel Jerusalem. L'Unicaja resisteix i el València no pot resoldre el partit

El camí europeu de l'Herbalife va acabar ahir al vespre. El Hapoel Jerusalem va ser capaç de saquejar la pista canària amb un primer quart excels (19-33, i 12/15 tirs de camp), i ni els esforços locals, més a cop d'èpica que de joc, van poder girar la truita en la recta final. Oliver va situar el 79-80 quan faltaven 22 segons per al final i l'equip va perdre una pilota en els últims segons amb 79-82. Salin, amb 17 punts i 4/7 triples, va ser el millor dels de Casimiro. En l'equip israelià, Jerrells en va fer 23.

L'Unicaja, en canvi, va poder retornar la sèrie cap a Munic. En un partit tens i travat (53 faltes), els malaguenys portar sempre el pes del partit i van tombar el Bayern amb un gran encert de l'arc (11/25 en triples) i cinc jugadors en doble dígit d'anotació. Musli va ser el millor, amb 15.

Esclafats

Si bé estava viu a l'inici del tercer parcial (47-48, 22'), el València va acabar triturat, abaixant els braços en els últims minuts, quan el partit feia ja molta pujada. I el Khimki ho va aprofitar per empatar la sèrie, amb una actuació espectacular de Sved, fregant el triple doble (17, 11 assistències i 8 rebots). Sastre va ser el millor taronja, amb 18 i 4/6 triples.

L'únic que va poder resoldre la sèrie ahir va ser el Lokomotiv, a la pista del Zenit. Els tercers partits, el proper dimecres.