Eurocopa

Ser-hi o no ser-hi

Eurocopa. El València i l'Unicaja es juguen avui a una carta el passi a semifinals. Els taronja ho faran a casa

El Lokomotiv i el Hapoel ja sabran avui quin són els rivals que tindran en les semifinals de l'Eurocopa. Aspiren a treure-hi el cap el València i l'Unicaja, que hauran de superar aquest vespre partits de no retorn de molta exigència.

Els taronja tenen el plus de poder resoldre la sèrie a la Fonteta, amb els ànims de tota l'afició (20.45 h), per bé que les baixes –són absència segura Kravstov, Diot i Vives– els han debilitat, quant a fons d'armari. Tothom és conscient de la dificultat del partit, i més contra un rival com el Khimki. És el que més anota en el torneig (88,3) i té en Sved un líder fiable (20,5 punts, 6,5 rebots i 9 assistències en la sèrie). La feina defensiva del València serà vital –rep 73,7 punts fins ara– i sobretot trobar la manera d'aturar el mal de Sokolov en les continuacions.

El repte alemany

L'última setmana ha estat reconfortant per a l'Unicaja. Va poder trencar el mur del Bayern –l'havia vençut en els tres partits previs en l'Eurocopa– i va reiterar la imatge de consistència, diumenge a Bilbao. Per accedir a semifinals, els de Plaza han de tenir avui (20 h) un dia inspirat des de l'arc –en el segon partit, 11/25 (44%)– i minimitzar els efectes del domini del rebot alemany, els que més en capturen de la competició (38,8). És un dia en què no s'ha de reservar res i, tot i l'esquinç que arrossega, Jeff Brooks molt possiblement jugarà.

EL FACTOR X

12
punts
de mitjana, amb 10/11 de 2, en 16 minuts de Sokolov en la sèrie. En la resta de curs, en feia 3,2.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)