Eurolliga

Pascual recupera Gist per al tram decisiu

Eurolliga. Va viatjar amb el Panathinaikòs a Kaunas i avui ja podria reaparèixer

Gairebé quatre mesos després de lesionar-se a la pista del Madrid, James Gist podria reaparèixer. L'aler pivot del Panathinaikòs es va desplaçar amb l'equip a Kaunas i avui estarà a disposició de Xavi Pascual. És una gran notícia per al tècnic de Gavà, que, des que va arribar al club verd, el considera una peça clau als dos costats del camp. Fins que va fer-se mal, feia 10,7 punts i 4,7 rebots en 26 minuts. Si bé no té ritme competitiu, pot ajudar a segellar el passi al play-off. El Panathinaikòs és cinquè (14-10) i té dos triomfs de coixí respecte al novè.

Gentile, en solitari

L'italià es va acomiadar de l'equip verd per Instagram amb bones paraules, si bé no hi ha militat ni tres mesos. El temps que queda de curs es presenta incert, perquè ja estan tancades les inscripcions en la Lega –té contracte un any més amb l'EA7 Milà–, l'Eurocopa i l'Eurolliga. De moment, segons La Gazzetta dello Sport, s'entrenarà en solitari a Milà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)