ACB

bàsquet

barça

Un altre mes sense Doellman

Lliga Endesa. L'aler pivot del Barça Lassa, que estava en la recta final de la seva recuperació, s'ha tornat a fer una altra lesió al soli de la cama dreta i es perdrà, com a mínim, nou partits més

Enèsim contratemps de la temporada per al Barça Lassa. El club va anunciar ahir que Justin Doellman s'ha fet una altra lesió al soli de la cama dreta, que el mantindrà fora de les pistes almenys un altre mes. És a dir que l'aler pivot es perdria un mínim de nou partits, inclosos els últims cinc de la fase regular de l'Eurolliga.

El contratemps ha arribat quan ja es trobava en la recta final de la recuperació d'una lesió a la mateixa cama. L'entitat va subratllar que no es tracta de cap recaiguda, sinó d'un problema en una altra part del soli. Es va lesionar dissabte passat en la sessió prèvia al viatge a Madrid –feia, en els últims dies part de la feina amb el grup–, per bé que ell encara no tenia previst ni reaparèixer ni tampoc desplaçar-se.

La temporada està sent un calvari per a Doellman, perquè, a més de perdre's gran part de pretemporada pels compromisos amb Kosovo, ha faltat quasi en la meitat dels partits oficials que han disputat els blaugrana, per lesions. A l'octubre, contra el Fenerbahçe al Palau, es va fer un esquinç al turmell esquerre i va estar un mes de baixa. Més tard, el 5 de febrer, just abans del partit contra el Bilbao, el Barça Lassa va anunciar la seva lesió al soli de la cama dreta i un període d'uns “deu dies” fora de les pistes. La situació s'ha anat allargant –es va perdre la copa– i, ara que enfilava el final del túnel, s'ha de tornar a aturar. La seva absència donarà més continuïtat a Claver i Vezenkov, que es repartiran els minuts en la posició de quatre, com van fer a la pista del Madrid.

Navarro, a prop

A banda de les lesions de llarga durada (Pau Ribas i Lawal), l'altra peça que està fora de l'equip és Navarro. Demà farà un mes que el capità va ser intervingut d'una apendicitis aguda a l'Hospital de Barcelona i, per tant, la seva reaparició és a tocar. De fet, s'està exercitant des de la setmana passada amb el grup. Els dos compromisos de la setmana per als de Bartzokas són divendres a la pista del Darussafaka (18 h) i el diumenge al migdia, a Badalona (12.30h), en la Lliga Endesa.

LA DADA

56,6%
dels partits
ha disputat Doellman fins ara aquest curs. Ha participat en 30 duels (15 d'Eurolliga, 11 de Lliga Endesa, dos de supercopa i dos de Lliga Catalana) sobre un total de 53, comptant-hi també els dos de la copa.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)