Eurolliga

Màxima tensió a l'OAKA d'Atenes

Eurolliga. El Panathinaikòs, en plena cursa per ser en el ‘play-off', rep el Madrid

El Panathinaikòs de Xavi Pascual rep aquest vespre (20.15 h, Esport3) el Madrid de Pablo Laso, en el que és el partit de la 26a jornada, amb el permís del Baskonia-CSKA de demà.

L'enfrontament és especialment important per a l'equip grec, immers de ple en la cursa per jugar les eliminatòries de play-off. L'equip de Xavi Pascual (14-11) ha perdut els dos darrers enfrontaments, a fora –és un dels pitjors equips lluny de casa, amb un pobre 3-9–, i no es pot permetre cap patinada davant dels seus aficionats, tenint en compte que encara ha de jugar a Vitòria i rebre el CSKA, entre d'altres. Retornat ja en la lliga, Gist tornarà amb l'equip a Europa. Quant al Madrid (19-6), el partit significarà assegurar-se l'avantatge de camp en la sèrie de play-off en cas de victòria. En la primera volta, 87-84 per als blancs a la capital espanyola.

Ampliació d'equips

En una entrevista a la televisió del Zalgiris, Jordi Bertomeu explicava la voluntat d'ampliar la lliga a 20 equips. “A curt termini continuarem amb els 16 actuals, però hem d'incrementar els mercats a mitjà termini.Creiem que primer hem de passar a 18 equips per després arribar fins als 20”, va dir el màxim executiu de l'Eurolliga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)