Eurolliga

Palau i Xargay, a la final a quatre

Eurolliga. El seu equip, el Praga, va classificar-s'hi en vèncer el tercer i decisiu partit de quarts a la pista del Nadejda rus. L'Avenida en va quedar fora tot i la seva combativitat a Istanbul

La final de l'Eurolliga d'enguany té ja assegurada representació catalana. I és que una semifinal la disputaran el Dinamo de Kursk –el tècnic és Lucas Mondelo, i Anna Cruz, una de les referents– i el Praga de Laia Palau i Marta Xargay. Les últimes van aconseguir la classificació ahir en vèncer en el tercer i decisiu partit de la sèrie de quarts, a la pista del Nadejda, dirigit per Roberto Íñiguez (57-70). Tot i el +11 rus al final del primer quart, l'equip txec va capgirar la inèrcia a partir de la defensa i va acabar guanyant clarament. Xargay va estar pletòrica amb 16 punts (7/12 tirs), i Palau, 3 i 4 assistències.

L'altra semifinal la jugaran el Iekaterinburg, actual campió i classificat per la via ràpida, i el Fenerbahçe. Les turques van eliminar l'Avenida, fent valer el factor pista en el partit decisiu (87-80). Les de Miguel Ángel Ortega es van mantenir vives en el partit fins ben entrat l'últim parcial (72-71, 36'), però van acabar sucumbint.

Dinamo de Kursk - Praga
14 d'abril
Fenerbahçe - Iekaterinburg
14 d'abril (*) - la final serà el 16 d'abril; la seu encara s'ha de determinar
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)