FCBQ

S'encallen a dos minuts del final

Copa Catalunya femenina (perman.). Amb empat a 58, les banyolines perden massa pilotes i no poden rematar el triomf a domicili

IGUALADA 64 BENCRIADA 58

IGUALADA:Carner (9), Lamolla (15), Amatlla (2), Armengol (16) i Teixidó (2) –cinc inicial–; Carrasco (7), Jané (9), Sellares (2), Fernández, Freixes, Soler. 5 triples: 2 Lamolla, 1 Carrasco, Armengol, Jané. 12/19 en tirs lliures. 19 faltes personals.BENCRIADA:N. Trabal (6), Ribes, Valera (1), Thió (13), Duch (16) –cinc inicial–; Gallegos, Llagostera (6), Ferreiro (7), H. Trabal (4), Compte, Sarrinat (3). 6 triples: 2 Duch, 2 Llagostera, 1 Ferreiro i Sarrinat. 8/12 en tirs lliures. 18 faltes personals.PARCIALS:11-14, 12-14, 19-19 i 22-11.COMENTARI:Derrota de les de Banyoles en un partit que tenien molt ben encarrilat a falta d'un quart. Tot i sortir fredes, les de Sandra Ventura es van ficar en el partit a poc a poc, amb defensa individual i competint en l'intercanvi de cistelles (23-28 en el descans). Va ser en el tercer quart quan les visitants van aconseguir trencar el matx amb un 7-0 de sortida, gràcies a la defensa en zona. Amb 42-47 i només un quart per disputar-se, l'Igualada va posar una marxa més. Quan faltaven dos minuts i amb empat a 58, les pèrdues i les males decisions van condemnar el Bencriada.