FCBQ

La Bisbal no pot reaccionar en l'últim quart

Copa Catalunya. El 0-11 i 4-12 al final del primer i segon període són clau

LA BISBAL 62 GRANOLLERS 75

SOL GIRONÈS BISBAL:Vila (13), Soler (5), Nieto (12), Poch (16) i Oliva (9) –cinc–; Estruch, Castillo (2), Castelló (3), Curto (2), Sansabrià i Yepes. 3 triples: Vila, Soler i Castelló. 19/27 en tirs lliures. 27 faltes. Eliminats: Vila i Soler.GRANOLLERS:Sánchez (4), Nadal (21), Farrando (2), Serra (11) i Pou (3) –cinc–; Homs (7), Schroeder (1), Cabanas (3), Garcia (3), Martínez (10), López (5). 8 triples: 4 Nadal, 1 Garcia, Serra, Martínez, López. 19/33 lliures. 23 faltes.PARCIALS:14-21, 15-20, 13-10 i 20-24.

La Bisbal no va poder tirar endavant un partit en què va competir tot i les baixes de Macau i Mitjà. La setena derrota consecutiva va forjar-se en els darrers instants del primer i segon quart. Després d'un inici favorable (14-10), el Granollers va aconseguir un 0-11 demolidor. La situació va ser idèntica al segon: 4-12. A la represa, la 1-3-1 local va funcionar i en el darrer quart els de Joan Ferrer van estar dins l'encontre quan faltaven sis minuts per al final (50-54). Aleshores, 18 tirs lliures visitants van allunyar a la Bisbal del triomf.