FCBQ

Treballat triomf contra la zona rival

Copa Catalunya femenina (ascens). Amb 44-41, dues bones decisions de les grupistes van assegurar al final la victòria

GEIEG GVC 48 JE TERRASSA 44

GEiEG GVC:Comella (7), Jòdar (15), Moreno (8), González i Serra (2) –cinc inicial–; Pairó (9), Gallegos (3), Bagueria, Iborra i Mayoral (4). 6 triples: 3 Jòdar, 1 Pairó, Gallegos i Comella. 6/8 en tirs lliures. 10 faltes.JE TERRASSA:Arús (2), Goumah (10), Karr (9), Silva (11) i Redmon (6) –cinc inicial–; Xairó (2), Diao (4), Iglesias. 3 triples: Goumah, Karr i Silva. 5/9 en tirs lliures. 11 faltes.PARCIALS:15-13, 14-9, 12-11 i 7-11.COMENTARI:Victòria del GEiEG al Lluís Bachs en un partit força igualat fins al final. La poca rotació visitant va fer que les de Torralba, més que mai, apostessin per un ritme alt de joc d'inici. La zona del Terrassa, tancada en el segon quart, va tenir com a rèplica dos triples locals. Va ser ja en el tercer quan la defensa vallesana va obrir-se més, cercant robar pilotes i dificultar la circulació de les grupistes. Dos triples més locals van mantenir viu l'equip, que afrontava el darrer quart amb vuit punts de marge (41-33). Després d'un 0-6 i un posterior 44-41, poc abans del final, les jugadores gironines van saber assegurar la victòria amb dues bones accions interiors.