FEB

El Salt torna a enfortir-se

EBA. Després de les dues darreres derrotes, els saltencs recuperen a casa la millor versió anotant dotze triples amb un 50% d'encert

salt 85 castellbisb. 62

MULTIÓPTICAS SALT:Montalat (16), Torrent (18), Agustí (3), Bover (15) i Nadal (14) –cinc inicial–; Ferragut (5), Burguet (7), Busquets (3), Fexas (4) i Ballell. 17/35 tirs de dos, 12/25 en triples (4 Torrent, 2 Nadal i Bover, 1 Ferragut, Burguet, Agustí, Busquets) i 15/27 tirs lliures. 35 rebots (8 Burguet), 16 assistències (5 Torrent) i 98 valoració (19 Bover).CASTELLBISBAL:D. López (2), Camprubí (1), Ruf (7), F. López (12) i Green (8) –cinc–; Galbete (15), Guardia (9), Vidal (3), E. Mañés (1), M. Mañés (4). 19/34 de dos, 4/21 en triples (2 F. López, 1 Guardia i Vidal) i 12/19 en tirs lliures. 32 rebots (8 F. López), 5 assistències (2 D. López) i 41 de valoració (17 F. López).PARCIALS:18-22, 21-8 (39-30), 28-21 (67-51) i 18-11 (85-62).

Tornen les sensacions guanyadores al vestidor del Salt, que ahir va despatxar la visita del Castellbisbal amb solvència, després d'alguns dubtes en el primer període. La sortida no va ser gaire prometedora, encaixant un advers 4-12 en cinc minuts per l'eficàcia de Ruf, fill de l'expivot del Joventut, i els contraatacs rivals. Torrent i una zona 2-3 van ficar en el partit el Salt, que va maquillar el primer quart (18-22). En el segon un immens Montalat va capgirar el resultat encapçalant un 14-2. Torrent va rematar la feina amb dos triples per deixar el partit en el descans amb un 39-30, gràcies en part al control del rebot. La zona era un malson per al Castellbisbal.

En la represa, amb 39-34 els canells de Bover i Nadal van ajuntar-se per trencar el partit. Cinc triples en el tercer període i una cistella de Fexas en l'últim instant van deixar el matx gairebé enllestit (+16). En l'últim quart va continuar el gran treball col·lectiu d'un Multiópticas totalment reinserit i triomfador ahir tot i les baixes de Bartrolí, Geli i Pascua.