Eurolliga

Un test de mentalitat

Eurolliga. El Barça Lassa visita el Madrid sabent que, matemàticament, amb quatre partits per jugar-se, ja no pot acabar entre els vuit millors equips

Amb les vibracions del triomf de diumenge a Badalona i el record del partit jugat a Madrid fa deu dies, en tots dos casos localitzats dins del rang de les bones sensacions, el Barça Lassa disputarà avui (21h, Esport3) el seu penúltim partit fora de casa en l'Eurolliga. Ja és matemàtic que serà així després que ahir l'Anadolu Efes, l'únic cordó que l'unia amb els vuit primers classificats perquè li tenia guanyada la diferència de punts particular, derrotés el Zalgiris a Kaunas i obtingués la quinzena victòria –el Barça en té deu i li queden quatre partits per jugar.

Contra el Madrid, que jugarà per assegurar-se l'avantatge de camp en el play-off per bé que és un fet que ara mateix no està tan fi com fa un mes, l'equip blaugrana buscarà un resultat positiu contra un equip de gamma alta per començar a enfocar l'últim tram de temporada en una millor disposició anímica. Vitor Faverani, amb problemes en un genoll, es va quedar a Barcelona, mentre que per part de l'equip local entra Trey Thompkins i, tot i que està recuperat, és difícil que reaparegui Andrés Nocioni.

Dos a dos

En els quatre precedents d'aquesta temporada, cada equip ha guanyat dos partits. El Barça es va imposar en els dos primers –la semifinal de la supercopa (93-99) i el partit de lliga jugat al Palau (85-75)–, mentre que el Madrid va vèncer en la primera volta de l'Eurolliga (63-102) i fa deu dies en la lliga, aquí, amb una cistella de Llull en l'últim segon (76-75).

No importa la competició ni la classificació, jugar contra el Madrid és sempre especial. Volem competir, jugar dur i guanyar
Som el Barça i hem de guanyar cada partit. Hem d'estar motivats fins al final de la fase regular
Georgios Bartzokas
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)