NBA

Pau acaba d'enfonsar els TWolves de Ricky

NBA. Els Spurs guanyen a domicili contra els TWolves i continuen a la caça dels Warriors. Els de Minnesota deixen escapar un partit que tenien controlat al descans i ja assumeixen que no es classificaran, un any més, per al play-off. Ibaka i López, protagonistes de la imatge més negativa de la jornada

En la seva visita a Minnesota, els Spurs (54-16) de Pau Gasol (11 punts, 6 rebots, 2 assistències) han aconseguit la victòria (93-100) contra els TWolves (28-42) de Ricky Rubio (9 punts, 7 rebots, 7 assistències), en un duel en què cap dels dos catalans han ofert una versió massa brillant del seu joc. Com en moltes altres ocasions aquesta temporada, els homes de Tom Thibodeau han deixat escapar un partit que al descans tenien controlat (51-42). Durant els últims dos minuts del darrer quart no han aconseguit anotar cap punt (0-8) i els Spurs, forts en defensa i amb un gran Kawhi (22 punts, 3 rebots, 4 assistències), els han passat per sobre.

D'altra banda, els d'Oackland han defensat la seva condició de líder a l'oest en la seva visita a Dallas. Els homes de Steve Kerr, després d'aquell tram infernal que els va portar a jugar vuit partits en tretze dies, han tornat a recuperar bones sensacions. La victòria (87-112) dels Warriors (57-14) contra els Mavs (30-40) és la 5a consecutiva, la 28a a domicili de la temporada. Un altre rècord, doncs, per als de Texas, que acrediten 90 victòries a domicili en les darreres tres temporades, fet que ningú havia aconseguit abans.

A cops de puny

Serge Ibaka i Robin López han protagonitzat la baralla més violenta de l'any a l'NBA. Ambdós jugadors, que per sort han estat separats a temps per altres companys i assistents, han estat expulsats del partit per conducta antiesportiva i possiblement seran sancionats.

Mor Jerry Krause

Jerry Krause, un dels millors gestors de la història de l'esport nord-americà, l'arquitecte dels Bulls dels sis anells, va morir ahir als 77 anys després d'una llarga convalescència. El seu talent com a observador va portar a Chicago jugadors com Scottie Pippen, Toni Kukoc, Dennis Rodman, Horace Grant o Charles Oakley, entre d'altres. El d'Illinois va construir un equip guanyador, dirigit per Phil Jackson, i al voltant del millor jugador de tots els temps: Michael Jordan. Aquest any, Krause apareix entre els finalistes per a la propera promoció del hall of fame, però el seu nom ja forma part de la història.

La jornada

Raptors - Bulls

122 - 120

Nets - Pistons

98 - 96

Heat - Suns

112 - 97

Pelicans - Grizzlies

95 - 82

Mavs - Warriors

87 - 112

TWolves - Spurs

93 - 100

Blazers - Bucks

90 - 93

Lakers - Clippers

109 - 133

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)