FCBQ

Triomf vital cap a la permanència

Bàsquet. Copa Catalunya. Els nou triples i l'excel·lent concentració, clau en la victòria

GRANOLLERS 62 SANT NARCÍS 78

GRANOLLERS:Sánchez (4), Nadal (2), Farrando (5), Serra (5) i Pou (6) –cinc inicial–; Schroder (4), Cabañas (18), Garcia, Martínez (4), López (3), Maspons, Homs (11). 4 triples: 2 Cabañas, 1 López i Serra. 6/11 en tirs lliures. 16 faltes personals.CB SANT NARCÍS:Pons (8), Ballell (13), Pujolràs (13), Juscafresa (4), Carpintero (5) –cinc inicial–; De Pedro (4), Paulí (3), Valerín (2), Coll (2), Valeron (20), Barrassa, Boadella (4). 9 triples: 4 Ballell, 2 Pons, 1 Valeron, Juscafresa i Paulí. 11/19 en tirs lliures. 21 faltes personals. Cap eliminat.PARCIALS:10-19, 25-28, 17-15 i 10-16.COMENTARI:Victòria importantíssima del Sant Narcís, que camina amb seguretat cap a la permanència quan falten quatre jornades. Els gironins, conscients de la transcendència del partit, van dominar de principi a fi, amb l'excepció del 4-0 inicial. Amb defensa individual, força encert en els triples (9 en total) i amb molta tensió, els de Moncanut ja tenien avantatges importants al final del primer quart (10-19). Les bones ajudes defensives, els pocs errors i els punts de contraatac permetien manar als visitants, també en el segon quart, davant la zona 3-2 rival. Els cinc triples del segon quart van deixar al descans el marcador amb un favorable 35-47. Al minut cinc de la represa, el Sant Narcís va arribar als 18 punts de marge. En el darrer quart, un 3-12 en els primers sis minuts va deixar totalment sentenciat l'enfrontament, i permet al conjunt gironí acaronar la permanència.