FEB

Bàsquet

Lliga femenina

L'Spar Citylift es treu l'espina amb el Cadí (72-51)

Lliga Femenina. L'ha derrotat per primer cop aquest curs i li dificulta l'accés al 'play-off'

El Cadí la Seu es jugarà el passi al play-off la propera setmana, en la darrera jornada de la fase regular. Les de la Seu d'Urgell han perdut aquesta tarda a Fontajau (72-51), en un duel dominat per l'Spar Citylift des del tercer parcial. És el primer cop en l'actual curs que les gironines, que no s'hi jugaven res –passés el que passés en els dos últims partits, acabaran segon– s'enduen el partit de rivalitat catalana de Lliga Femenina.

Leo Rodríguez ha sortit amb força, però la iniciativa d'entrada ha estat per a les lleidatanes. Amb activitat al darrere i la producció de Tirera (12 punts en el primer quart), ha agafat un lleuger avantatge en l'electrònic (10-14, 7'). A poc a poc, però l'equip gironí ha anat prenent la mida al partit. Primer, a partir d'una defensa zonal 2-3 amb Alminaite al centre; i més endavant, localitzant a Peters i pal·liant el desencert exterior (0/5 en triples al segon quart). A mitja part, 33-30.

A la tornada de vestidors, tan sols hi ha hagut un equip a la pista. Les gironines han estat molt intenses al darrere, però també han estat fines en el tir. I, amb Ibekwe produint (cap punt a mitja part), ha obert un primer forat (43-36, 24'). Joan Carles Pie, tècnic del Cadí, ha demanat tempr mort i el seu equip ha apujat línies al darrere, però l'Uni ja anava llençat i entre finals de tercer parcial i principi de l'últim, el partit sha 'esquerdat definitivament (70-44, 36').