FCBQ

El GEiEG topa amb un gran joc interior

Copa Catalunya femenina (ascens). Un 0-12 força l'empat a 57 a quatre minuts del final

MATARÓ 71 GEIEG 66

PLATGES DE MATARÓ:Murat (2), A. Garcia, E. Garcia (15), Harris (20) i Keohe (11) –cinc inicial–; Kador (5), Magriñà (2), López (2), Butler (14). 6 triples: 4 E. Garcia, 1 Kador i Butlet. 7/11 en tirs lliures. 12 faltes.GEIEG GVC GAESCO:Comella (12), Jòdar (14), González (19), Serra (3) i Ivorra –cinc inicial–; Pairó (4), Gallegos (3), Bagaria, Bou (19), Mayoral (2). 10 triples: 4 Jòdar, 2 Comella, 1 Gallegos, Bou, González i Serra.PARCIALS:18-14, 23-13, 12-18 i 18-21.COMENTARI:Remuntada sense premi per a un GEiEG que va competir davant un joc interior superior. Les baixes de Xargay i Moreno van fer molt de mal en el rebot (17 captures més per al Mataró). El major físic local va evitar ja d'inici que les penetracions de les gironines arribessin a bon port. A més, les maresmenques van abusar a la pintura, ficant pilotes dins amb insistència i dominant tota la primera part. Les grupistes tampoc no van poder córrer i el resultat al descans era advers (41-27). En la represa va arribar la reacció, amb defenses alternatives. El tècnic del GEiEG, Joan Pau Torralba, va saber confondre el rival. Els triples d'Eva Garcia i una zona intentaven aturar la remuntada. Però aquesta es va culminar a quatre minuts del final, amb l'empat a 57. En el darrer minut, el GEiEG va fallar un triple clau i el triomf es va quedar a Mataró.