NBA

Pràcticament sentenciat

NBA. Els Warriors remunten de forma espectacular i guanyen un partit clau a San Antonio. Amb una diferència de tres partits i mig a falta de set jornades, molt malament ho han de fer els homes de Steve Kerr per a que el lideratge a l'oest se'ls escapi de les mans

Els Warriors (61-14) s'han emportat aquesta matinada la victòria (98-110) en la seva visita a l'AT&T Center contra els Spurs (51-23), en un partit trepidant que ha acabat amb una remuntada èpica que demostra el potencial dels californians. Els de San Antonio han sortit endollats en el primer quart (15-0 en 4 minuts) i han arribat a tenir una diferència en el marcador de 22 punts (29-7) que semblava predir un nou correctiu a uns Warriors aparentment desgastats. Res més lluny de la realitat, perquè els homes de Steve Kerr han ressorgit de les seves cendres i han imposat un ritme frenètic al partit que els locals no han pogut seguir en cap moment. Amb un alliberador Green (4 punts, 6 rebots, 4 assistències) en la tasca defensiva i un atac liderat per Curry (29 punts, 3 rebots, 11 assistències) i complementat perfectament amb Thompson (23 punts, 2 rebots), els Warriors han desplegat una exhibició de joc de la qual s'ha fet ressò en tot el país, i d'aquesta manera s'han assegurat pràcticament el lideratge a l'oest el que queda de temporada. Els Spurs, que han anat de més a menys i en molts moments han estat sostinguts per un gran Pau Gasol (18 punts, 8 rebots, 5 assistències), han terminat asfixiats i claudicant, i s'hauran de conformar amb la segona plaça. Tot apunta a que el primer duel en els play-off serà contra els Grizzlies (41-34) de Marc.

Què hi ha de nou, vell?

La superioritat que exerceix Russell Westbrook és aplastant, de geni, com la del famós conill de dibuixos animats Bugs Bunny. A vegades pot jugar en contra seva i segurament el durà a tenir molts detractors, però en general no se li pot negar la seva genialitat ni el seu talent, que ja s'ha tornat rutina. Aquesta matinada, Westbrook ha acreditat un altre triple doble (57 punts, 13 rebots, 11 assistències) en la victòria (106-114) dels Thunder (43-31) contra els Magic (27-48), aquest amb rècord històric perquè ningú ho havia aconseguit abans amb una anotació tan alta. De fet, entre 1976 i 2016 mai es va acreditar un triple doble d'almenys 50 punts. A més a més, Westbrook (38) està a tocar del rècord històric de triples dobles d'Oscar Robertson (41) i tot apunta a que ho acabarà superant. Encara hi ha, però, qui no el considera candidat a l'MVP. Recordin, senyores i senyors, que a Bugs Bunny se li va acabar consagrant amb una estrella al passeig de la fama.

La jornada

Sixers - Hawks

92 - 99

Magic - Thunder

106 - 114

Celtics - Bucks

100 - 103

Raptors - Hornets

106 - 110

Knicks - Heat

88 - 105

Grizzlies - Pacers

110 - 97

Pelicans - Mavs

121 - 118

Spurs - Warriors

98 - 110

Clippers - Wizards

133 - 124

Kings - Jazz

82 - 112

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)