NBA

Els Blazers posen la directa

NBA. L'equip de Portland, el segon millor de l'oest en els últims deu partits (9-1), afronta el tram final de la fase regular vuitè i amb la millor disposició

“Per la manera com estem jugant, sentim que ara som l'equip que hauríem d'haver estat tota la temporada.” Damian Lillard expressava la percepció general que hi ha a Portland després de derrotar els Suns (130-117).

La feina no està feta, ni de bon tros, però amb sis partits per jugar-se els Blazers (38-38) afronten el tram final de la fase regular en el vuitè lloc de la conferència oest i amb la millor disposició. En els últims deu partits han posat la directa –només els Warriors milloren el seu 9-1 de balanç– i, després de superar els Nuggets fa pocs dies i prendre'ls el desempat (3-1), tenen tots els números per assolir l'última plaça que dona dret a jugar el play-off malgrat saber que no podran comptar amb Jusuf Nurkic (15,2 punts, 10,4 rebots i 1,9 taps) en el que resta de la fase regular. Pel joc que estan fent i pel calendari: aquesta matinada i demà a Minnesota i a Salt Lake City abans de jugar els últims quatre partits al Moda Center, de nou contra els Twolves i els Jazz per rematar-ho contra els Spurs i els Pelicans.

La jornada

Clippers - Lakers

115 - 104

Bulls - Hawks

106 - 104

Nets - Magic

121 - 111

Twolves - Kings

117 - 123

Blazers - Suns

130 - 117

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)