Més bàsquet

Lloc de referència

Bàsquet. El torneig de Farners torna a reunir un cartell de luxe en categoria sub-15, masculina i femenina

En una època com Setmana Santa, amb proliferació de torneigs i també de concentracions de seleccions espanyoles de base, Santa Coloma de Farners ha trobat el seu espai. La quarta edició del torneig en la categoria sub-15 (masculí i femení), organitzada pel CB Farners i que es farà del 14 al 16 d'abril, ja es presenta com una cita consolidada a escala estatal. “Cada cop ens costa més fer la selecció perquè hi ha més clubs, i de primer nivell, interessats a participar-hi”, explicava ahir Miki Uribe, coordinador de la cita. Uribe va admetre alguns contactes amb clubs estrangers –per exemple l'Alba de Berlín–, tot i que no s'han decidit a internacionalitzar-lo. Almenys, de moment: “El tema del cost sempre condiciona però no descartem portar equips estrangers en el futur. Això sí, sempre que tinguin nivell.”

L'edició d'aquest any torna a constar de vint equips (dotze de masculins i vuit de femenins). En nois, els participants es divideixen en quatre grups de tres, i els dos primers passen a quarts. A priori, el Barça, campió i amb el reforç com a invitat de l'alemany Luc Van Slooten, i el Madrid es postulen com a favorits. El combinat blanc comptarà amb Konstantin Kostadinov, MVP de l'última minicopa i encara infantil. Pot trencar aquesta bipolaritat el Gran Canària, novetat d'aquesta edició. De l'àmbit gironí, hi seran l'amfitrió i l'EBG Marc Gasol. En noies –dos grups de quatre i els dos primers cap a semifinals–, no hi participarà el Sant Adrià, vigent campió, però això no resta qualitat al cartell. També hi ha dos equips de la demarcació (CB Farners i GEiEG UniGirona), amb l'equip gironí amb possibilitats de fer-hi un bon paper. Les finals es jugaran el diumenge 16 a la tarda i de ben segur que ompliran de nou Els Saioners.

LA DADA

14
partits
es podran seguir en directe, a través del web del torneig, les xarxes socials i en ‘streaming'
*Torneig masculí
Grup 1: FC Barcelona, UB Sant Adrià i EBG Marc Gasol Grup 2: CB Gran Canària, Catalana Occident Manresa i CB Vic Grup 3: Real Madrid, Bilbao Unamuno i CB Farners Grup 4: Joventut de Badalona, CAB Linares i CB Cornellà
Torneig femení
Grup 1: GEiEG UniGirona, Stadium Casablanca, CB Farners i Joventut de Badalona Grup 2: Femení Maresme, UE Mataró, CEJ l'Hospitalet i Joviat
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)