Més bàsquet

Una cita consolidada

Bàsquet. El torneig de Farners s'inicia demà amb el Barça i el Madrid com a caps de cartell

El pavelló dels Saioners de Santa Coloma de Farners reunirà, a partir de demà i fins diumenge, alguns dels millors equips sub-15 de l'Estat espanyol. El torneig, que arriba enguany a la quarta edició, consta de vint equips, dotze de masculins i vuit de femenins.

En nois, el Barça i el Madrid s'entreveuen com els favorits per repetir la final per tercer any seguit, amb el permís, això sí, del Gran Canària. En les dues anteriors, hi va haver triomf de l'equip blaugrana. La representació gironina la integren l'EBG Marc Gasol i el Farners. En noies, i sense el campió (Sant Adrià), el títol està obert. El Farners i el GEiEG Uni Girona són els equips de la demarcació. Les finals es jugaran diumenge (15 h i 17h).

Torneig masculí (12)
FC Barcelona, UB Sant Adrià, EBG Marc Gasol, Gran Canària, Manresa, Vic, Real Madrid, Bilbao Unamuno, CB Farners, Joventut de Badalona, CAB Linares i CB Cornellà.
Torneig femení (8)
GEiEG UniGirona, Stadium Casablanca, CB Farners, Joventut de Badalona, Femení Maresme, UE Mataró, CEJ l'Hospitalet i Joviat.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)