NBA

Isaiah Thomas, decisiu a Chicago

NBA. Els Celtics igualen la sèrie amb els Bulls després de tenir un 0-2 en contra

Els Celtics empaten als Bulls, després de tenir un 0-2 en contra, els Rockets es posen a un triomf d'eliminar els Thunder i els Jazz igualen els Clippers. Això és el que ha ofert aquesta matinada la NBA.

Amb una gran actuació d'Isaiah Thomas, que ha anotat 33 punts, els Celtics han guanyat (95-104) a la pista de Chicago per empatar la sèrie que els enfronta en la primera ronda dels playoffs. El cinquè partit es jugarà demà, a Boston.

A Oklahoma City, un monumental partit del pivot brasiler Nené Hilario ha donat el triomf als Rockets sobre els Thunder (109-113) i ara l'equip de Houston lidera l'eliminatòria per 3-1. Hilario ha fet història perquè no ha fallat cap dels 12 tirs de camp que ha fet, inclòs l'últim, quan quedaven 11 segons del temps reglamentari, que ha posat el marcador en 107-110 i ha fet inviable la remuntada d'Oklahoma. El cinquè partit es jugarà demà al Toyota Center de Houston.

Finalment, els 28 punts del reserva Joe Johnson han estat clau per al triomf de Utah Jazz sobre Los Ángeles Clippers (105-98), que empata la serie (2-2) i que demà es tornaran a veure les cares a Califòrnia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)