NBA

Bàsquet

'Play-off' de la NBA

Els Spurs prenen avantatge i els Rockets passen ronda

NBA. L'equip de Pau guanya el cinquè partit de la sèrie al de Marc

Els Rockets han eliminat Oklahoma City i ja són a la semifinal de la Conferència Oest, mentre que San Antonio Spurs i Utah Jazz estan a una victòria de classificar-se. El jugador més destacat en la victòria dels Spurs davant de Memphis Grizzlies (116-103) ha estat l'aler Kawhi Leonard, amb 28 punts. Pau Gasol, que ha jugat 16 minuts, ha anotat tres de cinc tirs de camp, dos de tres des de la línia de tirs lliures, ha recollit dos rebots i ha donat dues assistències. El seu germà Marc, a l'altre bàndol, ha encistellat sis de dotze tirs de camp, cinc de cinc tirs lliures, ha aconseguit cinc rebots i ha lliurat set assistències. El sisè partit entre els Grizzlies i els Spurs tindrà lloc dijous, a la pista de Memphis.

A Los Ángeles, els Utah Jazz han sorprès els Clippers (92-96) i agafen un avantatge de 3-2 en la sèrie. L'home del partit ha estat Gordon Howard, amb 27 punts. El sisè partit d'aquesta eliminatòria es jugarà divendres, al camp de l'equip de Utah. En la matinada de l'NBA també s'ha viscut l'eliminació d'Oklahoma City davant de Houston. James Harden, amb 34 punts, ha liderat el triomf dels Rockets (105-99). L'equip texà s'enfrontarà al guanyador de la sèrie entre els Spurs i els Grizzlies de Memphis.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)