FEB

De compromís

EBA. El Salt tanca una temporada notable amb una derrota ajustada en un final mal jugat (2-10)

salt 53 cornellà 57

MULTIÓPTICAS SALT:Bartrolí (2), Montalat (2), Nadal (12), Torrent (14) i Agustí (13) –c.i.–; Geli, Busquets, Fexas (4), Bover (6), Ferragut, Piqueras. 7/22 dos, 9/34 triples (3 Torrent i Agustí, 2 Nadal i 1 Fexas) i 12/16 lliures. 34 rebots (8 Geli i Montalat), 8 assistències (2 Bartrolí i Montalat) i 51 valoració (10 Nadal).CORNELLÀ:Raya, Àlvarez (5), Pilan (10), Villalon (2) i Bradshaw (7) –c.i.–; Mbappe (7), Zamora (7), Martínez (3), López (7), Cintas (2), Sanmartín (7). 16/41 dos, 5/23 triples (2 Zamora i Pilan, 1 López) i 10/17 lli. 43 reb. (10 Àlvarez), 6 assi. (3 Àlvarez) i 51 val. (12 Sanmartín).PARCIALS:13-15, 15-14 (28-29), 14-10 (42-39), 11-18 (53-57).

El Salt va acomiadar ahir amb derrota una temporada notable, en un partit amb res en joc i de tràmit per part dels dos equips. Dos triples locals van obrir el partit (8-2) en el primer quart, que va ser voltejat per un Cornellà desinhibit (13-15). En el segon període l'intercanvi de cistelles va ser constant, amb un resultat prou ajustat fins al 28-29 del descans. Els percentatges (8/29 en tirs de camp) dels saltencs eren una llosa. Després de la represa, Nadal (7 punts gairebé seguits) i Torrent van impulsar l'equip, que va arribar al darrer quart amb avantatge (42-39). Set punts d'Agustí van posar un 51-47 quan faltaven cinc minuts per al final, però un parcial 2-10 va sentenciar el Salt.