Bàsquet

Lliga femenina

La torre lituana

Lliga Femenina. Reaparició vital d'Alminaite, per donar oxigen a Coulibaly i ocupar espais en la pintura

No va participar en les semifinals contra l'Araski, i tampoc ho va fer dimecres a Salamanca. Ahir la seva presència es va convertir en essencial, sobretot quan a mitjan segon quart, Coulibaly va cometre la tercera falta, molt absurda. I això que, numèricament, Kristina Alminaite ha protagonitzat més d'una dotzena de duels amb més valoració, aquest curs.

Ocupant espai

L'Spar Citylift va plantejar el partit en termes semblants al primer i, a l'hora de posar en pràctica una defensa zonal, la pivot lituana va fer molt de mal a l'Avenida. Sobretot, perquè es posava al mig de la zona i negava el tir a una mitja distància rival que tant de mal va fer en el primer partit, amb Milovanovic i Elonu.

En el primer quart, tot i que la seva aparició ja es va notar, no va acabar de tapar la sagnia en el rebot defensiu, sobretot a partir de De Souza. Però on va incidir realment va ser en el segon, engrandint-se per tapar els camins a l'anella de l'Avenida i apareixent també en atac. I va ser eficient en l'execució d'atacs amb bona circulació de pilota (8 punts i 4/4 de dos durant el segon quart). Va continuar en la mateixa línia en el tercer quart, fins que les faltes van obligar el tècnic, Èric Surís, a enviar-la a la banqueta. Ja duia quatre faltes en el minut 26. Amb moltíssim partit encara per jugar.

Va tornar en el tram final, quan van eliminar Coulibaly per faltes i va agafar un rebot d'atac d'or els últims segons que va fer resoldre Leo Rodríguez (77-72).

9
de valoració
en el tercer quart de la pivot lituana, amb 4/4 de dos i una recuperació en 6:51.