FEB

Bàsquet

Lliga femenina

“Hem estat de notable alt”

Èric Surís Entrenador de l'Spar Citylift Girona

La satisfacció era lògica ja que, al cinquè partit, es va poder superar l'Avenida i s'ha pogut portar la final a un tercer duel. “En línies generals, ho hem plantejat molt similar a dimecres, però la diferència ha estat que no hem tingut cap desconnexió important, com altres dies”, va exposar Èric Surís, que hi va afegir: “Hem estat de notable alt. Mai pot ser excel·lent perquè hem fet errades puntuals, a vegades per faltar-nos un punt de maduresa. En el segon quart, per exemple, hem anat a vestidors sense haver-nos posat en bonus.” El tècnic de l'Spar Citylift va destacar el pes que havia tingut la reaparació de Kristina Alminaite: “Que hàgim revertit la situació amb el rebot al final ha estat mèrit de tothom, però la presència de la Kris ha ajudat molt. A Salamanca, quan Coulibaly no hi era, havíem de serrar les dents per treballar i ens costava moltíssim agafar un rebot.”

Fontajau i Jordana

Surís no es va oblidar del paper de Fontajau: “Veure així el pavelló, animant incondicionalment, en els bons i els mals moments, fa goig. L'ambient avui [ahir] ha estat increïble i s'ha demostrat que els gironins, quan ens hi posem, som collonuts. Els vull donar tot el meu agraïment; ens han ajudat moltíssim.”

Sense oblidar-se del dimarts –“Anirem allà a jugar-nos la lliga, superant la barrera psicològica davant l'Avenida en el millor moment”–, va elogiar Jordana: “Ha tornat a parlar a la pista, com ha fet tots aquests anys. Ha estat un plaer compartir amb ella aquesta temporada i estic content que s'hagi pogut acomiadar de Girona de la millor manera, amb triomf.”

Ens mereixíem guanyar el Salamanca aquesta temporada
Rosó Buch
El Girona és un equip fort i ho ha demostrat. Hem comès errors
Ja pensem en dimarts. No crec que tinguem pressió
Laura Gil
L'ambient ha estat espectacular i la gent ha ajudat molt. Així som imparables
Quan he vist que en el tercer quart encara estàvem igualades he pensat que avui era el dia
Hem millorat defectes, com el tema dels tercers quarts. A poc a poc n'anem aprenent
Leo Rodríguez
Ara, a seguir treballant i a fer el mateix a Salamanca. Anirem a donar-ho tot i a gaudir-ne
Hem sortit a fer el nostre joc i defensivament crec que hem estat al nostre nivell. El tir lliure els ha ajudat
Ens ha penalitzat no poder córrer. És difícil jugar amb aquest ambient advers
Miguel Ángel Ortega
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)