NBA

Els Celtics colpegen primer i els Jazz eliminen els Clippers

NBA. Isaiah Thomas torna a brillar en el debut de Boston en la semifinal de conferència, davant Washington

Boston ha arrencat millor que contra Chicago la semifinal de la Conferència Est, que disputa davant Washigton. Els Celtics han guanyat els Wizards (123-111), tot i que el partit no ha tingut un bon inici per ells. Per la seva banda, els Utah Jazz han eliminat els Clippers de Los Ángeles en guanyar el setè, i definitiu partit, (91-104) i ara s'hauran d'enfrontar a Golden State.

Isaiah Thomas ha tornat a ser clau per als Celtics que, tot i que han encaixat un dur 0-16 que els ha sacsejat durant els dos primers períodes, han reaccionat en el tercer quart i han aprofitat la lesió al turmell de Markieff Morris per acabar derrotant els Wizards.

A Los Ángeles, Gordon Hayward ha anotat 26 punts i ha estat decisiu en el triomf a domicili de Utah Jazz davant els Clippers. L'equip de Salt Lake City debutarà en la semifinal de conferència demà dimarts, a San Francisco, contra els Golden State Warriors, que van escombrar Portland (4-0) en la primera ronda.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)