ACB

Passeig per al Barça Lassa (87-53)

Lliga Endesa. N'ha fet prou amb un magnífic segon quart per fer miques la resistència del Montakit Fuenlabrada

Tercer triomf consecutiu del Barça Lassa en la Lliga Endesa, que li permet conservar el quart lloc i l'avantatge de camp en la primera sèrie de play-off, a falta de dues jornades. El Montakit, que ja no s'hi jugava res, ha estat un rival molt tendre, entregat davant la primera dificultat que li ha aparegut (87-53).

D'entrada, els visitants han estat els que han marcat la pauta, gràcies al domini del rebot. De fet, en duien quatre d'ofensius a meitat de primer quart i Bartzokas ha demanat un temps mort, exigint més energia als seus (5-7, 5'). L'entrada de Diagné hi ha ajudat, així com la irrupció en pista de la segona unitat, amb menció especial per a Renfroe, molt lúcid en la direcció. Una tècnica a Bartzokas, molt nerviós en l'inici de partit, ha acabat d'activar l'equip que en un vist i no vist, ha tret de la pista el rival, sense recursos quan no trobava la inspiració de l'arc. A cop de triple i d'un joc molt coral –bon moviment sense pilota–, s'ha obert un forat immens a la mitja part (46-27).

I ben aviat s'ha vist que seria definitiu perquè el Montakit no tenia esma ni de fer pessigolles i el Barça Lassa, a la mínima que podia, encara es distanciava més. Així, i ja amb els menys disponibles a la pista –Munford i Peno, avui ocupant el lloc de Navarro, que ha descansat–, l'escletxa ha arribat fins a un +36, enfilant el darrer minut (85-49).

Vezenkov, amb 14 punts, ha estat el màxim anotador blaugrana. La nota negativa han estat les molèsties a la fàscia del peu esquerre de Diagné, que li han impedit jugar a la segona part