FCBQ

El GEiEG B diu adeu a l'ascens

GEIEG B 53 NATZARET 67

GEiEG B:Maria Ripoll (7), Oliveras (3), Mar Ripoll (4), Sargatal (8), Mayoral (9) –cinc inicial–; Bataller (12), Bartolí (5), López (5) i Ruiz. 5 triples: 2 Bataller, 1 Bartolí, López i Sargatal. 18/26 tirs lliures. 25 faltes.SANT ANDREU NATZARET:Zori (6), Goñalons (14), Peysere, Pueo (10), González –cinc inicial–; Salgado (12), Dueñas, Cuesta (11) i Balart (5). 7 triples: 3 Goñalons, 2 Pueo, 1 Cuesta i Balart. 17/28 tirs lliures. 22 faltes. Eliminada: Dueñas.PARCIALS:11-18, 17-12, 15-21 i 10-16.COMENTARI:Derrota del GEiEG B, que es va quedar sense possibilitats de pujar. Les gironines van començar el partit molt erràtiques, però en el segon quart van reenganxar-se. En la represa, el Natzaret va endurir el joc i va sentenciar el partit a un minut del final.