NBA

Rockets i Wizards empaten les sèries contra Spurs i Celtics

NBA. Harden brilla en el triomf de Houston i Beal, en el de Washington

James Harden va tornar a ser el líder dels Rockets en la victòria que l'equip de Houston va aconseguir davant els Spurs de San Antonio (125-104) en el quart partit de l'eliminatòria de semifinals de la Conferència Oest, per empatar la sèrie. En l'altre partit de la matinada, l'escorta Bradley Beal va anotar 29 punts i els Wizards de Washington van vèncer 121-102 els Celtics de Boston per posar també en 2-2 la semifinal de la Conferència Est.

Després d'haver perdut el tercer partit, Harden va donar vida als Rockets amb 28 punts, 12 assistències i 5 rebots. L'equip de Houston va controlar sempre el ritme de joc i el marcador. El cinquè partit es disputarà dimarts, a la pista de San Antonio.

A Washington, els Wizards van aconseguir una ratxa de 26-0 en el tercer període que va ser decisiva per al desenllaç del partit contra Boston. El cinquè partit es durà a terme dimecres, al camp dels Celtics, i el guanyador d'aquesta eliminatòria s'enfrontarà als Cavaliers en les Finals de la Conferència Est. L'equip de Cleveland va escombrar per 4-0 els Raptors de Toronto.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)