ACB

Comiat amb victòria de Montañez (94-91)

Lliga Endesa. L'ICL Manresa priva el Tecnyconta de la permanència derrotant-lo en la pròrroga en una cita que ha acabat amb un emotiu homenatge al capità

Amb el descens consumat de feia setmanes, l'estímul que tenia avui l'ICL Manresa era oferir una victòria a l'afició i a Román Montañez, en el seu últim partit al Nou Congost com a professional. I, en una mostra d'amor propi, han acabat imposant-se a la pròrroga (94-91) i deixant amb un pam de nas el Tecnyconta, que s'haurà de jugar la salvació en l'última jornada contra el Betis. Això sí, depenent d'ell mateix.

La victòria –la primera en dos mesos dels del Bages– ha arrodonit l'homenatge que se li ha tributat al final del partit a Montañez, que va anunciar la retirada fa uns dies. Ha estat un acte senzill i ple d'emotivitat. Abans, en el tercer quart, ja s'ha aturat el partit per ovacionar-lo després que anotés el seu únic punt, de tir lliure.

En quant al joc, després d'un inici fulgurant dels d'Ibon Navarro (17-2, 5'), l'equip aragonès s'ha anat espolsant els nervis i, a poc a poc, ha anat ajustant la defensa, controlant el rebot i minimitzant les pèrdues i semblava que ho tenia fet a mitjans de l'últim quart (57-69, 35'). Però, l'orgull ha empès els del Bages que han trobat la col·laboració involuntària de Jelovac per forçar la pròrroga. L'aler pivot, després de fer el 78-81 a 3,8 segons, s'ha guanyat una tècnica per encarar-se al públic i l'ICL n'ha extret tres punts, un tir lliure i un tir en l'últim segon de Machado. En el temps addicional, els del Bages han tingut€ més serenitat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)