ACB

Pas en fals del Barça

Lliga Endesa. Perd contra l'Iberostar (65-73) i a falta d'una jornada pràcticament queda descartat per acabar entre els quatre primers

El Barça Lassa ha perdut aquest vespre contra l'Iberostar Tenerife (65-73) i amb un balanç de 21-10, empatat amb el seu rival d'avui i l'Unicaja, pràcticament ha quedat descartat per acabar quart i amb avantatge de camp en la primera eliminatòria de «play-off» –el més probable és que acabi sisè o setè. La diferència en el tir de tres punts (6/26 per 14/25 dels visitants) ha estat determinant.

En la primera meitat (33-32) el domini ha estat dels canaris, des de la defensa, i el Barça només ha tingut fluïdesa ofensiva ben entrat el primer quart i al final del segon. En tots dos casos, quan ha buscat l'anella contra defensa desorganitzada. Primer li ha servit per refer-se d'un 3-9 (4') i després d'un 23-30 (17').

Tornant del descans, la creació des dels avantatges generats en penetracions i la inspiració de Doornekamp han propulsat l'Iberostar (48-53, 30'). Claver, amb vuit punts (56-60), ha frenat momentàniament l'empenta del rival, però amb Rice perdut i sense encert en el tir, el partit ha estat sempre controlat per l'equip de Txus Vidorreta: 56-65, 61-67 i el 65-73 final.

Diumenge, en l'última jornada de la fase regular, l'equip visita el Rio Natura, mentre que l'Unicaja i l'Iberostar reben, respectivament, el Betis i l'ICL Manresa. En el triple empat amb andalusos i canaris, el Barça és últim.