ACB

La Penya tanca el curs sense opció a Madrid (95-70)

Lliga Endesa. El Divina Joventut ja perdia de 18 punts (40-22) al primer temps; Xabi López-Arostegui debuta a l'ACB

El Divina Joventut, sense els lesionats Vidal, Abalde i Nogués, ha posat el punt i final a una temporada farcida de pressió però amb la tranquil·litat de jugar a la pista del Madrid amb els deures fets (95-70). De fet els jugadors de la Penya han viatjat avui mateix a la capital espanyola, cosa poc habitual perquè sempre l'expedició verd-i-negra viatge el dia abans.

Quant el matx els de Diego Ocampo han començat fort aprofitant la poca tensió del Madrid (4-9). Però després d'uns primers quatre minuts sense tensió els blancs han augmentat el seu nivell de joc i ha fet un parcial de 16-2 que li ha donat el primer avantatge important (20-11). La Penya ha agafat oxigen (20-16) però la resposta dels de Pablo Laso ha estat immediata amb un 10-0 que ha deixat el partit encarrilat (30-16). Al descans però tot estava obert (44-32). La nota positiva ha estat el debut, un altre del planter verd-i-negre, de Xabi López-Arostegui a la lliga ACB amb bona actitud.

Al segon temps la Penya ha aguantat fins el 56-49 però allà s'ha acabat tot perquè Sergi Llull va dir prou. El de Maó, que portava sis punts al descans, en va fer 15 al tercer quart i ha trencat totalment el matx al final del tercer quart (77-54). A partir de llavors ha estat un monòleg blanc arribant a guanyar de 31 punts (91-60) sense cap opció pel Divina Joventut.

La Penya ha acabat la temporada a l'ACB i demà, en agraïment al suport de l'afició, farà demà una trobada amb entrada lliure a la sala VIP del Palau Olímpic (19.30 h) on tots els seguidors es podran fotografiar i parlar amb els seus ídols. Els jugadors estrangers marxaran dilluns ja cap als seus respectius països.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)