ACB

El València serà el rival del Barça

Lliga Endesa. Els blaugrana guanyen a Santiago (71-76), però cap dels seus oponents falla i acaben sisens de la fase regular

El Barça Lassa jugarà el play-off de quarts de final contra el València després dels resultats d'aquesta tarda en l'última jornada de la fase regular. Ho farà sense avantatge de camp, un fet que no li passava des de la temporada 1997/98.

Els blaugrana han guanyat el Rio Natura (71-76), però cap dels equips que el precedien en la classificació han fallat: el Baskonia, finalment segon, ha derrotat el Fuenlabrada (103-66), l'Unicaja, quart, el Betis (98-89) i l'Iberostar, cinquè, l'ICL Manresa (84-51). El València, que era segon, ha acabat tercer després de perdre contra l'UCAM (67-70) per la diferència de punts general –tenia la particular empatada amb els alabesos.

Així les coses, les eliminatòries dels quarts de final són: Madrid-MoraBanc –era l'única que ja estava definida i avui s'han enfrontat a Andorra (86-88)– i Unicaja-Iberostar per una banda del quadre; i Baskonia-Herbalife i València-Barça de l'altra. Els dos equips que han acabat en plaça de descens han estat el Betis i l'ICL Manresa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)