Més bàsquet

A una victòria de la salvació

Copa Catalunya fem. (permanència)

BENCRIADA 71 SESE 58

BENCRIADA BANYOLES:N. Trabal (8), Llagostera (2), Cantero (6), H. Trabal (7), Thió (3) –cinc inicial–; Gallegos (5), Ferreira (7), Ribes, Valera (2), Serrinat, Compte (8) i Duch (23). 10 triples: 5 Duch, 2 Ferreira, 1 N. Trabal, Gallegos i Compte. 13/22 tirs lliures. 16 faltes personals. Cap eliminada.SESE:Santiago (7), Rueda (8), Alpiert (7), Barceló (9), Rossell (2) –cinc inicial–, Cuní (6), Horpi, Rodríguez, Ribera (9) i Barral. 6 triples: 2 Barceló, 2 Vega, 1 Santiago i Alpiert. 12/18 tirs lliures. 19 faltes personals. Eliminada: Cuní.PARCIALS:18-15, 22-17, 19-13 i 12-13.COMENTARI:El Bencriada Banyoles va fer un pas endavant amb vista a la salvació en imposar-se amb claredat al sisè classificat de la segona fase regular, el SESE. L'eliminatòria, a tres partits, comença bé per a les jugadores de Sandra Ventura, que la setmana que ve poden segellar la permanència a la pista de l'equip barceloní. El Banyoles va completar un bon partit i no va cedir en cap moment el control del joc. Tot i que les banyolines van tenir dubtes en el primer quart, sorpreses per les defenses alternatives del SESE, que intercalava la zona i la defensa individual, van confirmar la superioritat a la pista en el segon període i van marxar al descans vuit punts al davant. El tercer quart va ser el punt d'inflexió del partit. El Bencriada, amb un bon joc interior i exterior (deu triples) va encarrilar el primer partit amb un avantatge que ja no va abandonar.