NBA

Els Warriors, remuntant

NBA. L'equip d'Oakland supera els Spurs en el primer partit de la final de l'oest per 113-111 malgrat que San Antonio manava 55-78 en la meitat del tercer quart

Els Warriors han sumat aquesta matinada el primer punt de la final de la conferència oest contra els Spurs (113-111), en un enfrontament en el que han hagut de remuntar el 55-78 que hi havia en el marcador a 7:52 per acabar el tercer quart.

En aquell moment, Kawhi Leonard, que havia anotat 26 punts en 24 minuts, s'ha regirat el turmell i ha hagut de deixar el partit, circumstància que ha obert un 18-0 de parcial pels locals (73-78). Els texans encara han arribat al final del quart al davant (81-90) i no han perdut la iniciativa fins a 4:09, quan una cistella de Kevin Durant ha situat el 101-100. A partir d'aleshores, punt a punt –el marcador era d'empat a 106 a 1:47– fins a la victòria dels locals, definida amb una cistella d'Stephen Curry a nou segons del final.

El base dels Warriors ha anotat 40 punts (14/26) i Durant 34, mentre que pels visitants, als 26 de Leonard s'hi han de sumar els 28 de LaMarcus Aldridge. Pau Gasol, limitat per les faltes (5), ha jugat només 16 minuts (5 punts i 2 rebots).