Eurolliga

bàsquet

Eurolliga júnior

Nou desafiament per al Barça Lassa

Eurolliga júnior. L'equip blaugrana defensa a Istanbul el campionat assolit fa un any

El FC Barcelona Lassa defensa a partir d'avui el títol de campió de l'Eurolliga que va assolir l'any passat, per primera vegada, en l'edició disputada a Berlín.

El combinat que dirigeixen Alfred Julbe, Jaume Comas i Jaka Lakovic estarà enquadrat en el grup A, juntament amb el CDBB París, rival d'avui, el CSKA Moscou i l'Estrella Roja, mentre que el B el formen el Fenerbahçe, el Mega Bemax Belgrad, el Madrid i el Zalgiris. Tots els partits del conjunt barcelonista seran retransmesos en directe per Esport3, i també ho seria la final en cas que la disputés.

L'equip blaugrana, que enguany ha quedat subcampió de Catalunya i tercer en el campionat d'Espanya, estarà format per Arnas Velicka, Raimon Carrasco i Héctor Aza, a la posició de base; Andrija Marjanovic, Alex Esteban, David Font i Miquel Puig, a les posicions exteriors, i Sergi Martínez, Omar Dieng, Luka Samanic i Nikola Zizic, en el joc interior.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)