NBA

Els Warriors no donen opcions

NBA. L'equip d'Oakland torna a derrotar els Spurs, en el primer partit a San Antonio, amb Kevin Durant (33 punts) liderant l'ofensiva

SPURS 108 (0) WARRIORS 120 (3)

SPURS:Mills (7), Green (7), Anderson (6), Simmons (14) i Aldridge (18) –cinc inicial–; Lee (4), Bertans (2), Dedmon (7), Anthony (1), Gasol (12), Murray (10), Forbes i Ginobili (21). 39/72 de 2, 5/12 triples (2 Ginobili i 1 Aldridge, Mills i 1 Green), 15/25 tirs lliures, 46 rebots (10 Gasol) i 22 assistències (6 Mills).WARRIORS:Curry (21), Thompson (17), Durant (33), Green (10) i McGee (16) –cinc inicial–; West (6), McAdoo, Barnes, Iguodala (2), McCaw (6), Livingston (2) i Clark (7). 35/57 de 2, 11/27 triples (3 Durant, Curry i Thompson i 1 West i Clark), 17/22 tirs lliures, 42 rebots (10 Durant) i 23 assistències (7 Green).PARCIALS:33-29, 22-35 (55-64); 33-36 (88-100) i 20-20 (108-120).

“El nostre objectiu és guanyar cada partit, i contra els Spurs saps que, hi hagi qui hi hagi al camp, has de jugar si vols guanyar-los. És el que hem fet.”

Les paraules de Stephen Curry després del tercer partit de la final de la conferència oest deixen clares les intencions dels Warriors: cap relaxament per moltes baixes que tinguin els texans –a les de Leonard i Parker, en el primer quart s'hi va afegir la de David Lee, amb un problema al genoll–. En un partit molt disputat, va ser Kevin Durant l'home que va liderar l'ofensiva de l'equip d'Oakland, amb 33 punts (8/14, 3/5 i 8/10), 10 rebots, 4 assistències i 2 recuperacions, amb Curry (21) i Thompson (17) d'escuders. Igualment, molt bona aportació de JaVale McGee –Pachulia no va jugar per lesió–, amb 16 punts en 13 minuts, 11 en el primer quart. Per a l'equip de San Antonio, Ginobili va ser el més destacat, amb 21 punts –fins aquest partit només Abdul-Jabbar havia anotat més de 20 punts en un partit de final de conferència amb 39 anys–, amb Pau Gasol fent-ne 12 amb 10 rebots en 21 minuts.

Amb la victòria, els Warriors van afegir-se als Lakers del 1989 i als del 2001 en començar un play-off amb 11-0, una xifra que els Cavaliers també hauran pogut assolir aquesta passada matinada.

+73
punts
favorables als Warriors des de la lesió de Leonard en el primer partit, amb els Spurs manant 55-78.