NBA

Els Warriors, imparables i ja en la final de l'NBA

NBA. Golden State atropella (4-0) San Antonio en la final de l'Oest amb una exhibició de Curry i Durant

El poder ofensiu de Stephen Curry i Kevin Durant donen la victòria als Golden State Warriors a casa dels San Antonio Spurs (115-129) i els situen, per tercera vegada consecutiva, en la final de l'NBA. L'equip d'Oakland segueix invicte en els playoffs i es converteix en el primer a assolir una marca perfecta de 12-0. A la final, es trobarà el guanyador de la sèrie entre Cleveland i Boston.

Curry ha aportat 36 punts, inclosos cinc triples, cinc rebots i sis assistències, i ha tornat a ser el líder indiscutible, dominant totes les facetes del joc i imposant el seu ritme. Durant l'ha secundat amb un doble-doble de 29 punts i 12 rebots. Els Warriors han arribat a tenir fins a 22 punts d'avantatge, mentre que els Spurs només s'han avançat en l'inici del partit, quan el veterà Manu Ginóbili, que podria haver jugat el seu últim partit com a professional, ha encistellat el 2-0. Per la seva banda, Pau Gasol ha tingut una notable actuació, amb 14 punts i nou rebots.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)