Més bàsquet

Laia Palau firma pel Dandenong australià

Internacional. La base barcelonina està concentrada ara amb la selecció espanyola

Fa un parell de mesos, Laia Palau va anunciar la decisió de deixar l’elit al final de juny, un cop acabés l’europeu. No era una retirada del bàsquet en actiu, sinó la voluntat d’agafar-se les coses amb més calma, sense pressió. I ahir es va confirmar la nova destinació de la base barcelonina, que el 10 de setembre farà 38 anys. Es tracta dels Dandenong Rangers, de la WNBL, la màxima competició a Austràlia.

Actualment Palau està concentrada amb Espanya. Després de l’estiu, enfilarà camí cap a Oceania. Allà, a Dandenong, localitat de 29.000 habitants situada a l’àrea metropolitana de Melbourne, competirà amb un dels equips capdavanters d’Austràlia. És el vigent subcampió –va perdre per 2-0 la final del curs passat– i en la seva història ha guanyat tres títols en la WNBL. “He complert els meus somnis com a professional, al màxim nivell europeu. Encara volia continuar jugant, provar nous formats, i aquesta opció és fantàstica per a mi”, diu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)