FEB

Roberto, fora i l’opció és Álvarez

LEB Or . El Prat comunica al tècnic Roberto Sánchez que no compta amb ell i li ofereix la direcció tècnica, mentre negocia amb el preparador de l’Araberri Arturo Álvarez

El Prat va comunicar ahir al tècnic Roberto Sánchez que no aposta per ell per dirigir l’equip la temporada vinent. El club li ha ofert la direcció tècnica de l’entitat però res del primer equip. Tampoc continuarà el seu ajudant Salva Camps, que estava contractat per la Penya. El Prat ja s’ha reunit amb el fins ara tècnic de l’Araberri (LEB Or) Arturo Álvarez per agafar el timó de l’equip. L’únic jugador amb contracte és Pep Ortega, que el curs passat va acabar amb 14,58 punts, 6,36 rebots i com a cinquè més valorat de LEB Or amb 17,97 per partit. De la temporada passada ja hi ha alguns casos resolts. Òscar Amo, que era un dels vinculats de la Penya, ha fitxat per l’UBSA Sant Adrià de lliga EBA, Xavi Forcada ha marxat a la tercera divisió francesa per jugar al Gries Oberhoffen, Àlex Piru Ros s’ha retirat i Xabi López-Arostegui fa el salt al primer equip.

Vinculació amb la Penya

Ahir es van reunir els dos clubs i s’han posposat les converses per quan el primer equip de la Penya sàpiga quins jugadors necessita. Inicialment la idea seria que Terrence Bieshaar jugués al Prat, però dependrà de diferents coses.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)