ACB

Quaranta minuts per canviar la història del club

Lliga Endesa. El València esdevindrà per primera vegada campió de l’ACB si avui és capaç d’enllaçar la tercera victòria en sis dies contra el Madrid

El València ha guanyat vuit partits de play-off i és a només un de proclamar-se per primera vegada en la seva història campió de la lliga ACB, però sap que avui (20.30 h, #0) tindrà una feinada de por per concretar la gesta i guanyar tres vegades seguides el Real Madrid en només sis dies.

Després de la final de l’Eurocopa perduda contra l’Unicaja, l’equip valencià té aquest vespre una segona oportunitat per alçar un títol davant dels seus aficionats, la possibilitat de redimir-se a la Fonteta on en aquest play-off compta els seus partits per victòries: dues contra el Barça, dues contra el Baskonia i una contra el Madrid. Defensivament ben organitzat, apujant el nivell d’agressivitat quan la situació del partit ho ha demanat, l’equip de Pedro Martínez buscarà la qualitat del joc ofensiu que li ha caracteritzat la temporada. En aquesta sèrie, amb Diot i San Emeterio marcant la pauta en la línia exterior i des del domini que imposa en el joc interior: entre Dubljevic, Sikma, Thomas i Oriola anoten en la final gairebé cinquanta punts, el doble que Ayón, Randolph, Reyes i Hunter –especialment fluix està sent el rendiment de l’aler pivot nord-americà.

Com dimecres, anar pas a pas i no alterar-se quan passi per mals moments serà el primer punt a considerar pel València, i combinar-ho amb una gestió igualment adequada dels bons moments el segon i definitiu.

1
assistència
de Llull en els 31 minuts que va jugar del tercer partit. En el Madrid (9), només Rudy (3) i Doncic (2) van superar-lo.
2
triples
anotats de 16 intents pel Madrid en la segona meitat del partit de dimecres, al costat dels 7/12 del València.
26
de valoració
va totalitzar el Madrid dimecres en la segona meitat (45-29), amb 10/33 tirs de camp. El València, 55 i 19/29.
47
punts
de mitjana en la final entre Dubljevic, Sikma, Thomas i Oriola pels 23,7 que sumen Ayón, Reyes, Hunter i Randolph.
Qui estigui cansat que avisi i que es quedi a l’hotel. És una final de lliga i toca deixar tot el que ens queda al camp
Sergi Llull
Serà diferent i més difícil que dimecres. Hem de compartir la pilota i no perdre la concentració
Luke Sikma
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)