FEB

Julbe entrenarà només el filial

LEB Or. El tècnic no doblarà com aquest any, en què també dirigia el júnior; tenen contracte nou joves: Figueras, Peno, Font, Esteban, Velicka, Marjanovic, Diagné, Dedovic i Sergi Martínez

El Barça B de la temporada vinent té la columna vertebral molt definida, amb Kurucs ja al primer equip. El Barça no tornarà a repetir la fórmula que va utilitzar aquest curs –Alfred Julbe dirigia l’equip de LEB Or i el júnior–. En la nova temporada es farà càrrec del vinculat i es buscarà un tècnic per al júnior.

L’equip blaugrana té nou joves amb contracte en vigor: Stefan Peno, Pol Figueras, Aleix Font, Max Esteban, Arnas Velicka, Atoumane Diagné, Andrija Marjanovic, Sergi Martínez i Nedim Nedovic. El cas més delicat és el de Peno, que segons el que passi al primer equip jugarà al Palau Blaugrana, anirà cedit o es quedarà al LEB Or. Dedovic torna després de jugar cedit a l’Araberri. Raimon Carrasco acaba contracte però caldrà veure com queda configurada la plantilla per saber si hi té lloc. Han acabat contracte Jordi Trias i Víctor Sada i amb Voldymyr Herun –al Barça li interessa– hi havia una opció per a les dues parts per decidir a final de curs. Sembla més difícil el cas de Dago Peña, que té un acord amb l’Estudiantes. El Barça vol tenir algun veterà, però caldrà definir quin perfil es vol que tingui.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)