ACB

Pedro Martínez i el València se separen

Lliga Endesa. El tècnic ho tenia decidit de feia dies, i la seva voluntat de “reconsiderar la situació” després del títol no ha estat acceptada pel club

Pedro Martínez i el València van fer oficial ahir que el tècnic català no continuarà al capdavant de l’equip taronja, amb el qual la setmana passada es va proclamar campió de lliga per primera vegada en la història del club.

La separació de camins, segons va explicar el mateix entrenador, estava parlada des del final de la fase regular, però el desenllaç de la lliga va fer que aquest dilluns les dues parts es tornessin a reunir per mirar de reconduir la situació. “Fa setmanes vaig tenir una conversa amb Chechu Mulero [director esportiu] i li vaig dir que, veient determinades relacions i sensacions amb el club, creia que el meu cicle s’acabava al final de temporada”, explicava a EFE l’entrenador. “Després, amb els resultats, estava disposat a reconsiderar la situació, però el club ha decidit que no i ho accepto amb professionalitat.” Després de perdre l’Eurocopa, deia, “la comunicació era menys fluïda i es va trencar la confiança”. Martínez, que ha estat dues temporades a la Fonteta, enguany ha liderat l’equip cap a la final de copa i Eurocopa i al títol de lliga, “un resultat llegendari, la millor temporada de la història del club”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)