Més bàsquet

Tornen a Platja d’Aro

Bàsquet. La selecció espanyola sub-20 inicia avui a la localitat la preparació de l’europeu i hi disputarà un torneig per quart any seguit

La selecció espanyola sub-20 ha triat Platja d’Aro per quart estiu consecutiu per fer-hi una estada preparatòria amb vista a l’europeu, que enguany jugarà a Creta del 15 al 23 de juliol. El treball s’iniciarà avui mateix, sota la batuta d’Ibon Navarro, que s’estrena en el càrrec i tindrà el complicat repte de repetir l’or del 2016, a Hèlsinki. Entre els 16 preseleccionats, hi ha dos gironins. Es tracta del llagosterenc Guillem Jou –ha treballat en el dia a dia amb Navarro a Manresa– i del gironí Eric Vila, que ha estat aquest curs a Texas A&M (NCAA). Vila s’afegirà més endavant al grup, ja que està preparant el mundial d’Egipte amb Espanya sub-19 (1-9 juliol).

Torneig Eurohopes

L’estada a la localitat baixempordanesa es prolongarà dues setmanes, fins al 8 de juliol. Del 30 de juny al 2 de juliol, s’hi disputarà un torneig, en què tindrà de rivals França, Alemanya i la República Txeca, equips que també competiran en aquest europeu. L’entrada és gratuïta en tots els partits.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)