ACB

bàsquet

barça

Thomas Heurtel, primer reforç del nou Barça Lassa

Lliga Endesa. El base francès, que arriba provinent de l’Anadolu Efes, firma per les dues pròximes temporades

El Barça Lassa ha fet pública la primera incorporació del seu nou projecte, amb Sito Alonso al capdavant. Es tracta de Thomas Heurtel (1,89m, 1989) amb el qual s’ha arribat a un acord per dos anys, supeditat a la revisió mèdica del jugador. El base francès arriba lliure després de disputar les últimes dues temporades i mitja amb l’Anadolu Efes. En la darrera, va acreditar 12,7 punts i 5,6 assistències en l’Eurolliga. Durant el passat febrer, va ser designat jugador del mes en la competició.

Heurtel destaca per la seva capacitat ofensiva i creativitat. Això el va convertir en líder en assistències en l’Eurolliga durant el curs 2015/16 amb 7,9. Abans d’anar a Turquia, el director de joc va passar per la Lliga Endesa. En el curs 2010/11, va militar a l’Alacant i la temporada següent va anar al Baskonia, d’on sortiria al desembre del 2014 després que l’Anadolu Efes en pagués un traspàs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)