FEB

Bàsquet

LEB Or

Punt final a una etapa

LEB Or. El Prat i el Joventut decideixen trencar la vinculació després de tretze anys. En aquest període, divuit jugadors han debutat a l’ACB

Ja feia temps que la vinculació havia perdut pes –de fet, el Joventut ja no hi posava tants diners els últims anys i tampoc el tècnic– i ara s’ha optat per donar-la per tancada. El club verd-i-negre i el Prat han decidit tancar una etapa de tretze anys lligats, des que ho van fer possible el 2004 el president del club potablava, Arseni Conde, i el directiu de la Penya, Josep Maria Guasch, ja mort. Llavors, el Prat estava a EBA i ha anat escalant fins a la LEB Or, categoria en què milita ara. El Joventut també n’ha tret fruits, ja que en aquest període ha fet debutar 18 jugadors a l’ACB. La separació no ha suposat tensions entre clubs i, com a prova d’això, hi podria cedir Bieshaar. En els últims anys, la Penya també ha tingut i té un vincle amb l’Arenys, que milita a EBA.

Tècnic confirmat

Roberto Sánchez ja té relleu a la banqueta del Prat. Ahir, el club potablava feia oficial l’arribada d’Arturo Álvarez (1976) procedent de l’Araberri vitorià, al qual va conduir a la salvació el curs passat en la seva estrena a la LEB Or. L’asturià té experiència, ja sigui com a primer o assistent, en la Lliga Endesa, la LEB Or, la Lliga Femenina i la Lliga Femenina 2. Més recentment, ha treballat al Brasil, a Portugal i va arribar a dirigir el Paraguai del 2010 al 2012. De la plantilla, l’únic jugador que té contracte en vigor és Pep Ortega.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)