NBA

Butler, als TWolves

NBA. A canvi d’aconseguir l’All-Star, la franquícia de Minnesota ha enviat als Bulls LaVine, Dunn i el número 7 del ‘draft’, Markkanen

Ningú s’ho esperava, i menys encara quan el nom de Ricky Rubio havia tornat a aparèixer per ser inclòs en alguna operació. Però, poc abans d’iniciar-se el draft, es feia oficial l’arribada de Jimmy Butler a Minnesota –també hi aniria el número 16, el pivot Justin Patton– i, a canvi, els TWolves enviaven als Bulls Zach LaVine, Kris Dunn i el número 7, que seria el finlandès Lauri Markkanen. Un moviment que a priori enforteix la franquícia i que també solidifica la posició de Ricky com a base titular de l’equip.

Que Tom Thibodeau estigui a Minnesota –és tècnic i cap d’operacions– ha estat decisiu per reclutar Butler. Tots dos van coincidir cinc temporades a Chicago, fins que el 2015 el preparador va ser acomiadat. El fitxatge de Butler suposa tota una injecció anímica per als TWolves, que fa ja dotze anys que no juguen els play-off. El curs passat va acreditar 23,9 punts, 6,2 rebots i 5,5 assistències i va ser triat en el segon millor equip defensiu per tercer cop en la seva carrera.

‘Draft’ previsible

No hi va haver sorpreses i el Markelle Fultz va ser escollit pels Sixers en el número u –n’havien adquirit els drets de selecció als Celtics–, davant de Lonzo Ball (Lakers). Fultz ve de la Universitat de Washington, on només ha jugat un curs. Precisament, els Sixers també han aconseguit els drets de Pasecniks (Herbalife), després d’arribar a un acord amb els Magic, que l’havien triat en el número 25.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)