Eurolliga

Coneguts en l’inici i el final

Eurolliga. El Barça Lassa arrencarà la temporada que ve rebent el Panathinaikòs de Xavi Pascual al Palau i clourà la fase regular enfrontant-se, també a casa, al Khimki de Bartzokas

El FC Barcelona Lassa va saber ahir el calendari de la pròxima edició de l’Eurolliga, un programa, el de la fase regular, que començarà i acabarà a casa. En tots dos casos, contra els equips dirigits pels dos últims tècnics que ha tingut el Barça fins a l’arribada de Sito Alonso: el Panathinaikòs de Xavi Pascual en l’estrena (el divendres 13 d’octubre) i el Khimki de Georgios Bartzokas en la cloenda (el dijous 5 d’abril). Entre l’una i l’altra, 28 jornades més, de les quals deu es disputaran en només cinc setmanes.

En la primera volta, l’equip blaugrana jugarà vuit partits davant dels seus aficionats i set a fora. Després de rebre el Panathinaikòs, es desplaçarà a Belgrad, seu de la final a quatre (18-20 de maig), per enfrontar-se a l’Estrella Roja i rebrà després el Zalgiris de Sarunas Jasikevicius. Destaquen, en aquesta volta inicial, els enfrontaments consecutius contra el CSKA, el Fenerbahçe i el Madrid, les dues primeres setmanes de desembre, i els dos que la tanquen, a la pista del Baskonia i del Khimki.

Quant a la segona, el Barça farà vuit desplaçaments i rebrà set rivals al Palau, i el calendari serà especialment punxegut des de la primera jornada (contra el CSKA, el 4 de gener) fins a l’aturada de la copa, amb visites a les pistes del Panathinaikòs, el València, el Fenerbahçe i el Maccabi.

Sis de deu

Pel que fa als partits en les setmanes amb doble jornada, el fet que enguany hi hagi quatre equips més de l’ACB ajuda a fer menys feixuc el calendari de desplaçaments. Així, sis dels deu partits del Barça seran contra rivals de la lliga espanyola: Barça-Zalgiris (3a jornada), EA7-Barça (4a), Brose-Barça (7a), Barça-València (8a), Barça-Unicaja (13a), Baskonia-Barça (14a), València-Barça (18a), Barça-Brose (19a), Unicaja-Barça (27a) i Barça-Baskonia (28a).

Un Barça-Madrid en una finestra

No s’ha estat de res l’Eurolliga a l’hora de dissenyar les dues jornades que cauen en les dues setmanes en què la FIBA ha programat partits de seleccions per a la classificació del mundial del 2019. En la primera, la finestra que va del 20 al 28 de novembre, es jugarà la novena jornada de l’Eurolliga, amb el Barça rebent el Maccabi el dijous 23. Quant a la segona (del 19 al 27 de febrer), coincidint amb la 23a jornada, l’equip de Sito Alonso rebrà el Madrid al Palau el divendres 23 de febrer, en el primer partit després de la copa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)