NBA

Pau Gasol, tres anys més als Spurs

NBA. Si compleix el nou contracte, el pivot català competirà als Estats Units fins als 40

Pau Gasol té corda per a estona a l’NBA. O almenys és el que es desprèn un cop conegut que ho té tot acordat amb els Spurs per continuar-hi les tres properes temporades, amb l’última d’opcional. Aquesta era la voluntat del català (1980) quan va declinar executar l’opció de 16 milions de dòlars per al curs que ve. Preferia percebre menys anualment –i així la franquícia podia tenir més capacitat de moviment per reforçar-se–, però garantir-se un contracte llarg que, en cas de complir-lo, el durà a jugar fins als 40 anys en la millor lliga del món. En el seu primer any a Texas, Gasol va acabar amb 12,4 punts, 7,8 rebots i 1,1 taps en 25 minuts de mitjana.

A més del pivot, l’equip dirigit per Gregg Popovich també ha renovat Ginóbili i Mills, i ha incorporat Rudy Gay, Brandon Paul i Joffrey Lauvergne. A tot això, també podria ser un possible destí per a Kyrie Irving, que, segons l’ESPN, ha demanat al propietari dels Cavs, Dan Gilbert, que el traspassi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)